Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Pile_glodje_kost

Pages: [1]
1
Games / Warframe
« on: June 15, 2013, 07:39:25 pm »
f2p igra.
skinuo sam je nakon opisa u proslom SK i za sada sam prezadovoljan.
Instant zabava i akcija, game play se zasniva na se na trcanju/akrobacijama/ a pored njih u borbama se koriste oruzja *standardne puske* i nesto moci koje igrac poseduje.

Prica ide da su sisteme u svemiru osvojili neki ruzni vanzemunci. Svaki sistem inace cuva po 1 pripadnik prastare Tenno rase, koji se sada bude i krecu da oslobadjaju svoje sisteme. Igraci su Tenno rasa, koriste nekoliko razlicith warframe - odela koja imaju drugacije karakteristike i totalno menjaju nacin borbe i kretanja. Ima ih oko desetak koliko sam video.

Karakteristicno je sto se moze igrati solo potpuno a takodje i co op sa drugim igracima. Ako neko skine i zeli da proba ovo neka javi da igramo zajedno nekada.


gameplay
Warframe Gameplay HD 1080p | Beta test


malo advance kretanja u borbi

Warframe U8 - Orokin Towers/Void + "Parkour" Course

2
Razno / Krcma u planini
« on: April 16, 2012, 12:57:26 pm »
Nastavak one krcme ili kafanceta kako se vec bese zvala ona tema na bivsem sajtu :)


Skrooooz offtopic pls! :) :)


Magi, gledao sam ti radove i opet si me odusevila :)


I da, Bojane, netju da te pitam na drugom mestu nego samo ovde. Jesi se zaebavao ono vece kada smo igrali Gw2 pa si rekao da ti je pao ecto ili je stvarno dropovao?? :)

3
General / Beta
« on: April 14, 2012, 10:00:52 pm »
Pooooozzzz staro drustvo :) Jeste li mi dobri :)

Jel igrao sinoc neko od vas onaj stres test?  Bilo je mnogo dobro :) Aj ako moze ovde da postavljamo neki info za predstojece beta evente i da se organizujemo za servere nickove i ostalo :)

Pages: [1]